Kiuaspulla

Paikallisesti palveleva leipomo loihtii herkut!

Yritys

Yritys – leipomomme tarina tähän asti

Jaana Välikangas (miniä) tuli luokseni Kemijärven Pesuryhmä Oy:n pesulalle ja ehdotti kolmena eri kertana leipomon ostamista. Ja minä vastasin joka kerta, että ostetaan vaan. Niinpä soitin Kiuaspullan naisille ja kuulin, että he olivat oikeasti luopumassa leipomosta. Siitä sain ajatuksen, että kyllä nuorille pitää olla työtä paikkakunnalla, jotta heidän ei tarvitse muuttaa pois työn perässä. Kemijärven Leipomopalvelut Oy työllistää nyt 7 henkilöä, mikä on suhteellisen paljon Kemijärven alueella. Olemme hyvällä maulla ja asenteella lähteneet leipomoalalle ja me kuuntelemme asikkaiden palautteita. Myös Jaanan sisko Kati tulee täydentämään leipomomme arkea. Samalla siskokset aloittavat oppisopimuksella opiskelun leipuri-kondiittoreiksi.

mansikkakakku

Kasvavaa liiketoimintaa

Vuosikymmenten saatossa leipomon toiminta on laajentunut merkittävästi. Alkujaan omakotitalon päädyssä toimineesta leipomosta on kasvanut oma 250 neliön leipomorakennus, jota on ajan myötä laajennettu useampaan otteeseen.

Omistajavaihdoksen aika

Kesällä 2017 tehtiin yrittäjävaihdos, jossa Laila ja Katariina Kiviniemi myivät toiminnan Tuula Lehtolan ja Jaana Välikankaan hellän huolenpidon alle. Näin toiminnan jatkuminen saatiin turvattua ja herkullisten leivonnaisten tekemiselle tuli osaavaa ja kyvykästä jatkoa.

Vain parhaita makuja

Takaamme tuoreuden sekä logistiikka pelaa yhteistyössä Kemijärven Pesuyhtymä Oy:n kanssa. Haluamme tarjota leipomopalveluitamme yksityisille ja yrityksille. Räätälöimme tarpeisiisi sopivan paketin vain parhaita makuja. Jos olet kiinnostunut tuotteistamme tai haluat tietää lisää toiminnastamme, ota yhteyttä. Voit käyttää oheista yhteydenottolomaketta, sähköpostia tai soittaa.

Pullantuoksuista yhteistyötä toivottaa Leipomon henkilökunta.

Yhteydenottolomake

Kysy lisää tuotteista tai anna palautetta. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Kemijärven Leipomopalvelut Oy | Kiuaskorventie 72 | 98120 KEMIJÄRVI | 016 821 944 | kiuaspulla@kiuaspulla.fi