Kiuaspulla

Paikallisesti palveleva leipomo loihtii herkut!

Leivonnaiset ja muut tuotteet

Leivonnaiset ja muut tuotteet Kemijärveltä

Leipomostamme löydät monipuolisen valikoiman korkealaatuisia tuotteita. Nouda leivonnaiset kahvipöytään, täytekakut juhliin, ruokaleivät ja muut suolaiset herkutteluun ja raakapakasteet jemmaan.

Kahvipöytään

Tilaa meiltä kahvipöytään kuivakakut, leivokset, munkit, pikkuleivät, vehnäpullat, wiinerit ja muut makeat. Kaikki leivonnaiset valmistetaan vain parhaista saatavilla olevista raaka-aineista vuosien tuomalla kokemuksella ja syvällä ammattitaidolla.

Täytekakut

Valmistamme täytekakut arkeen ja juhlaan. Merkkipäiville, kastetilaisuuksiin, yritystapahtumiin – hae meiltä herkulliset täytekakut kruunaamaan juhlahetket.

Ruokaleivät

Leivomme ruokaleipiä useampaa eri sorttia. Nyt on tullut myös pienemmät Sinkkuleivät myyntiin kauppoihin. Leipomostamme löytyy aivan varmasti jokaiseen makuun sopivaa leipää, piditpä sitten tummasta tai vaaleasta leivästä. Leipiämme löydät myös seudun kauppojen valikoimista.

Tervetuloa noutamaan herkkuja – tai tilaa ne toimituksella

Kemijärvellä sijaitseva Kiuaspulla valmistaa leivonnaiset, kakut ja leivät laadusta tinkimättömällä asenteella ja vain parhaita raaka-aineita käyttäen. Poikkea käymään leipomossamme tai tilaa tuotteitamme toimitettuna. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yhteydenottolomake

Kysy lisää tuotteista tai anna palautetta. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Tuoteluettelo, tallenna koneellesi tai avaa suoraan käyttöösi. Pidätämme oikeuden muutoksiin tuoteluettelossa.

Kemijärven Leipomopalvelut Oy | Kiuaskorventie 72 | 98120 KEMIJÄRVI | 016 821 944 | kiuaspulla@kiuaspulla.fi